Sweden  Sweden

Samui Hotels

Koh Samui är den tredje största ön i Thailand och var ursprungligen ön av kokospalmer. Koh Samui var känd för sjöfart och kokos jordbruk, men i dag ön är charmiga alla resenärer i världen.


Koh Samui är ett boutiquehotell Island, med sina vackra naturliga stränder. Nästan helt utvecklade nu som turist ö, är Samui låg upphov och är populär inte bara för resor utan även utlänningar som äger villor och fastigheter på Koh Samui.


Intressanta aktiviteter inkluderar elefant trekking, paddling, segling, dykning, golf, fiske, cykling och allt du kan tänka dig. Det finns också mycket att besöka, till exempel vattenfall, tempel och djungler samt en fjäril trädgård, ett akvarium och Tiger Zoo, apa teater, orm och krokodil gårdar, etc.


Restauranger av alla smaker inbjuder till härlig mat och dryck och spa och massage för föryngring. Boende allt från bungalows och villor till 5 orter stjärniga boutiquehotell och är lämpliga för alla budgetar. Hitta fler hotell som du vill nedan:


English Taiwan Malaysia Hungary Czech Sweden Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia VietNam China Romania Thai