Netherlands  Netherlands

Samui Hotels

Koh Samui is het derde grootste eiland van Thailand en was oorspronkelijk het eiland van de kokosnoot bomen. Koh Samui stond bekend om de zeevaart en kokos landbouw, maar vandaag is het eiland charmante alle reizigers in de wereld.


Koh Samui is een boetiekhotel Island, met zijn prachtige natuurlijke stranden. Bijna geheel nu ontwikkeld als een toeristische eiland, Samui blijft laagbouw en is populair, niet alleen voor reizen, maar ook buitenlanders bezitten villa's en vastgoed op Koh Samui.


Interessante activiteiten omvatten olifant trekking, kanoën, zeilen, duiken, golfen, vissen, fietsen en alles wat je maar kunt bedenken. Er is ook een veel te bezoeken, zoals watervallen, tempels en jungles en een vlindertuin, een aquarium en tiger zoo, aap theater, slang en krokodil boerderijen, etc.


Restaurants van alle aroma's uit te nodigen voor heerlijke eten en drinken en spa's en massage faciliteiten voor verjonging. Accommodaties variëren van bungalows en villa's tot 5-sterren boutique resorts en zijn geschikt voor alle budgetten. Zoek meer hotels in de onderstaande lijst:


English Taiwan Malaysia Hungary Czech Sweden Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia VietNam China Romania Thai