Malaysia  Malaysia

Samui Hotels

Koh Samui adalah pulau ketiga terbesar di Thailand dan pada asalnya adalah pulau pokok-pokok kelapa. Koh Samui adalah terkenal untuk pertanian pelaut dan kelapa, tetapi hari ini pulau itu adalah menarik semua pelancong di dunia.


Koh Samui Pulau butik, dengan pantai semula jadi yang indah. Hampir keseluruhannya berlaku kini sebagai pulau pelancongan, Samui kekal bertingkat rendah dan popular bukan sahaja bagi perjalanan tetapi juga warga asing yang memiliki vila dan hartanah di Koh Samui.


Aktiviti menarik termasuk gajah trekking, berkayak, belayar, menyelam, golf, memancing, berbasikal dan semua yang boleh anda fikirkan. Terdapat juga banyak untuk melawat, seperti air terjun, kuil dan hutan serta taman rama-rama, akuarium dan harimau zoo, monyet teater, ular dan buaya ladang, dll.


Restoran semua perisa menjemput untuk kejayaan yang amat lazat dan tempat makan dan kemudahan spa dan urut untuk peremajaan. Penginapan antara dari banglo dan vila 5 bintang resort butik dan sesuai untuk semua bajet. Cari lebih ramai hotel dalam senarai di bawah:


English Taiwan Malaysia Hungary Czech Sweden Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia VietNam China Romania Thai