Denmark  Denmark

Samui Hotels

Koh Samui er den tredje største ø i Thailand, og var oprindeligt øen af kokos træer. Koh Samui var berømt for søfart og kokos landbrug, men i dag er øen charmerende alle rejsende i verden.


Koh Samui er et boutique Island, med sine smukke naturlige strande. Næsten helt udviklet nu som en turist ø, Samui fortsat lav-stigning og er populær ikke kun for rejser, men også udlændinge ejer villaer og ejendom på Koh Samui.


Interessante aktiviteter omfatter elefant trekking, kano, sejlads, dykning, golf, fiskeri, cykling og alt hvad du kan tænke på. Der er også en masse at besøge, såsom vandfald, templer og jungler samt en sommerfugl have, et akvarium og Tiger Zoo, abe teater, slange og krokodille farme, etc.


Restauranter i alle varianter indbyder til lækre wining og spise-og kurbade og massage faciliteter til foryngelse. Overnatningssteder spænder fra bungalows og villaer til 5 stjernet boutique resorts og er velegnet til alle budgetter. Find flere hoteller i nedenstående liste:


English Taiwan Malaysia Hungary Czech Sweden Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia VietNam China Romania Thai